2010-03-07

Veckobokslut


Kära ni, här kommer ett löfte; att jag ska börja fotografera mina bilder när det finns ljus kvar utomhus. (Det borde ju inte vara så svårt, när våren kommer.) Till dess får ni härda ut med dessa kvällsliga snapshots.

Jag har köpt film, och ska "lära" mig att fotografera analogt med farmor&farfar/pappas gamla kamera. Har chansat på allt, köpte helt enkelt vad som fanns i kön till kassan på ICA. Ja.

Leif Mannerström är en gedigen man, han. Kan laga rejäl och riktig mat. Snart kan jag det med. Hittils har jag lär mig att snaps, öl och mineralvatten är vad som gäller till maten. (Om jag låter ironiserande - det är jag inte. Jag är så gott som förälskad i boken.)

Sen var jag inne på Monki idag och köpte den här fina tröjan. Jag skulle kunna välja att se det som ett brott mot mina nya köpregler (=ett årslångt köpstopp med många undantag och intressanta klausuler... ska gå in närmare på det senare) men jag väljer att se det som att det ligger helt i linje med mina spelregler. Satte på mig den det första jag gjorde när jag kom innanför ytterdörren, och det kändes som att komma hem.

I dubbel bemärkelse.

Så massor av kärlek där också. (Och nej, spegelbilder är inte okej, je sais.)

2 kommentarer:

  1. your header is lovely, and your hair look amazing in that picture!

    SvaraRadera
  2. jag har också den tröjan och jag gillar den så väldans!

    SvaraRadera