2011-11-22

Hemmet, mitt hem


Just nu kan man lyssna på Maken av Gun-Britt Sundström i P1:s Radioteatern. Åh, lyckliga ni som har den kvar att lyssna på - gör det. Och också, lyckliga ni som har boken kvar att läsa, den är så hemskt otroligt bra.

10 kommentarer:

 1. Den där fjärilstavlan, så fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 2. the sweet treats poster is lovely.

  SvaraRadera
 3. ahh du har jo så mange fine bilder! falt litt pladask for den med sweet treats jeg og.

  SvaraRadera
 4. åh jag läste boken precis nyss. den var både det bästa och värsta jag har läst, mest för att allting stämde nästan på pricken med mitt liv och karaktärerna förändrades i boken i nästan exakt samma takt som jag. ganska läskigt, fast också fint.

  SvaraRadera
 5. Åh bakelsetavlan alltså. Fantastisk.

  SvaraRadera
 6. Nej men, du har ju ramat in den där gamla postern du fick af mig! Vart ska du sätta den - i taket? He he. Skämt åsido. Är det sant att du är upptagen på lördag? Annars drar jag och Amanda ihop folk för spelkväll (troligtvis då jag fortf är lite risig och inte vågar mig på utgång)

  SvaraRadera
 7. i love the dozens of Nylon mags! :) oh, my heart was fluttering when i saw that "Sweet Treats" print, so beautiful. xx

  SvaraRadera
 8. vad mycket fina grejor! särskilt tårttavlan och den med fjärilar. och trasmattan!

  SvaraRadera
 9. jag kommer nog hem den 16 dec..men åker tillbaka den 19, tidig morgon. Kommer vara i Växjö typ hela julen och jobba! Men hinner nog hem liet i Januari och då har jag mer tid att ses förhoppningsvis ;)Puss! saknar dig

  SvaraRadera
 10. mm, jag gillar sweet treats tavlan:)och alla dina nummer av nylon, I looove nylon!

  SvaraRadera