2012-09-18

Stockholmsdagarna


Jag tillbringade ett par mycket trevliga dagar hos Tove i Stockholm under augusti månad. Vi fikade och åt massor av mat, och gick på bra utställningar, bland annat den på Arkitekturmuseet som skymtas här på bilderna. Mycket intressant! Och så suktade vi efter Svenskt Tenn-soffor, promenerade kors och tvärs över stan samt drack öl på ett mysigt ställe vid vattnet i sällskap med råttor (for real!!).

Idag fyller Tove år, hurra hurra!


I visited Tove in Stockholm for a couple of days this August and we had a really good time. We ate a lot, explored museums (pictures from the Architectural Museum as seen above) and walked around a lot. Today is Tove's birthday - happy birthday darling!6 kommentarer:

 1. Mysigt! (:

  Sv: Tack! (: Den är ganska manlig, men läsvärd. Se gärna mitt inlägg med kursens möte med Bannerhed som författare och Augustprisvinnare. Det var ett jättetrevligt tillfälle och jag känner mig motiverad att lyckas få något jag håller kärt publicerat i framtiden. (:

  Jag har nog fastnat i novellstadiet ganska rejält faktiskt, men jag gillar de där ögonblicksskildringarna så himla mycket. Jag har mer sådana idéer än större. (: Jag tänker också att noveller är ganska tacksamt som små idéfrön och också tacksamma för målgruppen som jag ändå tänker mig är tonåringar/ungdomar¨när jag skriver.

  Med det sagt ska jag faktiskt bli gymnasielärare i svenska och religion. Jag funderar på att kanske läsa in filosofi i framtiden också. (: Jag trivs himla bra med valet att läsa kreativt skrivande, inte bara för egen del utan även som blivande lärare. Tror jag har nytta av det sedan när eleverna ska skriva. Hur ser din höst ut - blir det mycket skrivande eller mer annat? För mig är det mestadels läsning, plugg och tid med nära och kära. (: Ska försöka bli bättre på att gå på teater har jag bestämt!

  SvaraRadera
 2. Åh Hanna vad gullig du är! Och fina bilder! Och ah vad jag längtar tillbaka till sommaren lite nu.. att ha tid att gå runt hela dagar och gå på utställningar och äta god mat..

  SvaraRadera
 3. i always, always love seeing your photographs Hanna. <3 they are so simple yet so stunning. seeing these photographs mkes me want so much to visit you in your part of the world! everything seems so new, fascinating and different. so much to explore. :) sending love to you xxxx

  SvaraRadera
 4. Åh gud sommar stockholm som jag längtar!

  SvaraRadera
 5. Underbara Bilder! Och jag säger som föregående talare: Jag längtar Stockholmig sommar.

  SvaraRadera