2010-01-06

2009

Sammanfattar mitt år i bilder, här kommer första delen:

JanuariJag köpte min kamera och åkte till Berlin med familjen över ett par kalla dagar.Att dela lägenhet med Amanda var så fruktansvärt bra.Sen var jag ledsen och orkade inte med allt.Jag saknar att bo med Amanda.Cicci skaffade lägenhet och jag var där och besökte.

FebruariSydde massor av fina plagg.Mamma fyllde år och vi var på Årstiderna och åt middag.Mina vänner och jag ordnade middagsbjudning med sockersött tema.Började umgås med Jonna och Malin.Gjorde rundor på stan istället för att plugga.Det var många fina fester och födelsedagar som firades.

MarsVänner fyllde år.Jag spelade musik......och mina tjejer kom och besökte.Sussie fyllde också år. Hon bjöd hem oss på fantastisk mat och fint sällskap.Flyttade ifrån lägenheten och till en korridor på Ulrikedal.Cicci och jag lekte en hel del i hennes nya lägenhet.

AprilDet började bli vår på riktigt och Debban öppnade sin uteservering.Vi spenderade våra kvällar hemma hos Cicci innan vi gick ut i malmönatten.Sussie bjöd mig på nybakt frukost ute på verandan i solen.Sedan blev det påsklov. Jag hade vår i stegen och lyssnade sönder de allra mest romantiska Håkan-låtarna. Självklart hängde vi på kanaltrappan och lapade sol och spanade på folk.Sillunch med Cicci.Sen var det valborg i Lund, hemskt fint.

MajFörsta helgen i maj åkte vi upp till släktens sommarstuga.Min bror och jag hade det bra.Tillbaka i Lund ordnade jag och Linnea fest i den mest intensiva tentapluggstiden. Det var himla tjusigt.Vi klädde oss till tänderna.Vi var ett gäng vänner som åkte iväg för att plugga.Hann fika alldeles nere vid vattnet också.Om kvällarna spelades det kort.

JuniVi klarade tentan och det var officiellt sommarlov.Detta firade vi med en tidig midsommarlunch i Botaniska trädgården.Samma kväll tog världens bästa bror studenten.Cicci, Jonna och jag åkte till Grekland och båtluffade runt i tre veckors tid. Det var helt underbart.Vi fick massor av nya vänner, både människor och djur.Den yngre manliga lokalbefolkningen gav oss blommor att ha i håret på den mest öde turistön av de alla.Om nätterna dansade vi oss sönder och samman till musik vi aldrig annars skulle överväga att lyssna på. Underbart, var det.Vi blev stammisar på de små livsmedelsbutikerna runt hörnet och fick gratis frukt nedstoppade i våra påsar av söta tanter som berömde våra leenden på grekiska och teckenspråk.Avslutade resan på Atens varma gator.


Så. Nästa halva av året kommer inom kort.

(Och förlåt för de oredigerade bilderna, jag har verligen inte tid egentligen! Borde ägna all vaken tid åt att plugga just nu.)

3 kommentarer:

 1. oh, hanna, vad fina bilder! blev alldeles varm i hjärtat. saknar att bara vara alla, prata trams, dricka vin, sola och dansa!

  SvaraRadera
 2. Tack söta du! Jag saknar också. Det måste bli vår och sommar nu, annars vet jag inte var jag blir av.

  SvaraRadera
 3. awesome photos! everyone looks so stylish and looks like u had so much fun. love it :)

  xoxo

  natalieoffduty.blogspot.com

  SvaraRadera