2011-02-21

Michael Hansen


När vi var tillbaka i Lund efter det långa jullovet samlades vi hemma hos Anja. Tanken var utgång, men vi hade för mycket att prata om och bestämde oss för att matcha vinet med te och kakor istället. Fina, fina kvällen med några av de bästa personerna jag vet. På korridoren var det fortfarande julpyntat.

Och ja, att de här stackars bilderna har legat i över en månad på min dator och väntat på att se dagens ljus är väl knappast optimalt ... men så kan det gå.

When Christmas vacation ended (a month ago or so) and we returned to Lund, we were reunited at Anja's. When we realised we had way too much to talk about we changed our plans from a night out to a night filled with tea and cookies (and wine). Such a lovely night, with very dear friends. And the Christmas decorations were still up...

4 kommentarer:

 1. Svar: Tack snälla! Fick den av min lillasyster som har en likadan. Tänker alltid på henne när jag ser den vilket är fint :)

  SvaraRadera
 2. SV: Porslinet kommer från Gefle och heter Blå Hyacint. Chili i varm choklad tycker jag absolut att du ska testa! (Glöm inte att använda chiliflingor bara. Vanligt chilipulver som man köper brukar innehålla spiskummin och annat som kanske inte passar så bra i chokladkoppen...)

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina och mysiga bilder. Alla är så himla söta!

  SvaraRadera
 4. Tack för den fina kommentaren på min blogg <3
  Älskar din "lästa böcker 2010"-lista! Så himla bra inspiration!

  SvaraRadera