2011-03-02

Visit


Igår bestämde jag mig för att jag gott kunde behöva en pluggpaus. Sussu har precis flyttat in i sin nya lägenhet så jag tog mig in till Malmö för en visit. Den ligger dessutom bara ett stenkast från var jag spenderade mina första år i livet. Det är väldigt fint.

Sussie, Sussu och jag åt kakor, drack te och tittade på lägenheter på hemnet. Hemnet är som en drog ungefär. Det här köket tyckte vi först var hemskt, men jag undrar om jag inte börjar fatta tycke för det ändå.


Yesterday I visited my friend Sussu. She's recently moved into her new apartment. It's very nice, and it's situated just around the corner from where I grew up.

We ate cookies, drank tea and looked on apartments up for sale. At first we deemed this kitchen quite horrible, but I think it's growing on me.

4 kommentarer:

 1. Tack snälla du! Jag minns tyvärr inte var den kommer ifrån, jag fick den för några år sedan.

  SvaraRadera
 2. Ogillar fortfarande köksluckorna i det köket, men kaklet av alla grejer börjar växa. Kanske ska byta mitt vita kakel till lite mönster?

  SvaraRadera
 3. Japp hemnet är beroendeframkallande. Och fasligt irriterande! För jag hamnar alltid på sidor med urmysiga men dödsdyra hus. Som jag aldrig kommer att ha råd med. Ja,ja...drömmar är ju bra att ha :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Åh vad gott! Det är verkligen bland de bästa frukostar :) Tack snälla du!

  SvaraRadera