2011-04-06

Blommor


Länge har jag letat efter precis den rätta sortens blommigt broderade väska (dvs, den som stämmer överrens med den väska som jag har en mental bild av i huvudet). Den här var väldigt lik. Och den är stor nog att rymma precis det jag vill ha med mig när jag går utanför dörren: en bok och min kamera.


I 've gotten myself a new bag. For quite some time (that is, for years, actually) I've been searching for just the perfect flowery embroidered bag, and now I think I've found it. Or something very similar, at least. The size is perfect - there's room for what I want to bring with me at all times: a book and my camera.

15 kommentarer:

 1. I adore this bag I've been looking for one like this for a very long time as well!

  p.s i think your blogs really lovely :) xx

  SvaraRadera
 2. Åh, den är absolut perfekt! Och en bok och en kamera låter som helt rätt saker att lägga i tycker jag! :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen fin! Åh ibland önskar jag att jag kunde komma förbi dendär omöjliga bilden jag har i huvudet. (fast det händer ändå ibland, fast då är det mer en love-at-first-sight-väska)

  SvaraRadera
 4. Åh, fina väskan.

  Citatet kommer från Skins, ett avsnitt från säsong 2 tror jag det var. Cassie säger det i alla fall, finaste karaktären någonsin.

  SvaraRadera
 5. Den här var ju på en ungefär hur kalasfin som helst. Den påminner om min portmonnä jag köpte för loppis för en tia. Hjärta på det!

  SvaraRadera
 6. åh älskar de fina gulddetaljerna!

  SvaraRadera
 7. Svar: Chailatten blev jättebra. Bara att koka kardemummafrön, kanelstång och färsk ingefära i någraminuter, slänga i lite earl grey och låta det dra. Häller ner att genom en tesil i en kopp. Sen vispar man lite varm mjölk man häller ner (eh, om du undrade exakt hur man gjorde...). Och sen i med socker!

  Låter ju lite som den ultimata väskan!

  SvaraRadera
 8. gillar den så otrolig mycket. var har du köpt den?

  SvaraRadera
 9. what a lovely bag, the embroidery is beautiful. xx

  SvaraRadera