2012-02-23

Tillfälligt avbrott

Hej mina hjärtan och alla som läser. Jag flyttade som sagt vid månadsskiftet. Vad jag inte visste då var att jag skulle få sällskap av 1) pälsängrar och 2) vägglöss i den nya lägenheten (ett par mjölbaggar i kryddskåpet och några pigga silverfiskar i badrummet också - men det kan jag leva med!). Opeppen är ofattbar. Jag har blivit mycket bekant med min nya tvättstuga, fått nöjet att packa ihop alla mina ägodelar igen efter att äntligen ha packat upp dem (!), samt skaffat mig helt nya värdegrunder. En lista på saker jag numera älskar: 1) Anticimex, 2) svarta sopsäckar och 3) alla plagg som går att tvätta i 60 grader.

Jag lovar och svär på min heder att återkomma med vackra bilder på klänningar (de jag behåller, det vill säga), böcker, frukostar och vårvädret som står och kikar fram bakom hörnet så snart jag kan och orkar. Bisous.

Darlings who read this blog: It so happened that my new apartment was already inhabited when I moved there - both by fur beetles and bed bugs. NOT the kind of house guests I'd recommend, trust me. So this past week, I've spent a disproportionate time cleaning, washing and boxing all the stuff I had just unboxed, etc. 


I will return as soon as my life is looking up again, I swear! Lots of love.

4 kommentarer:

 1. ah! alltså att få bedbugs igen är min absolut största skräck. lyckades få det tre gånger förra våren. ville dö.

  SvaraRadera
 2. Hittade dig på niotillfems blogg och blev väldigt nyfiken på det där med att "plugga till författare"
  Hur fungerar det? :)

  SvaraRadera
 3. Oj, det låter verkligen jätteintressant! Vad roligt att få respons från en "riktig" författare under tiden man skriver sin egen bok.
  Jag älskar att skriva och har gjort det sedan jag var liten, läste media på gymnasiet och fick skriva lite där men nu efter studenten och så känner jag att jag har tappat det lite, vilket jag tycker är jättesynd för jag vill verkligen inte förlora den känslan liksom. Tyvärr tror jag inte att jag är redo att flytta till Lund för att börja den utbildningen (vilket jag har en känsla av är rätt omöjligt just nu eftersom jag antar att många söker dit och det är svårt att komma in?) men jag ska verkligen kolla på det och ha det i åtanke i framtiden.
  Har du några bra tips som kanske skulle kunna få mig att komma igång med skrivandet fast att jag bara göra det "lite för mig själv"?

  SvaraRadera
 4. Hittade också dig på niotillfems blogg och klickade hit mig när jag såg att du skriver en egen bok och ville väl mest bara säga att jag tyckte det lät häftigt/kul/beundransvärt.

  Ja, det var väl bara det. Hej på!

  SvaraRadera