2012-05-25

Brevväxling


Fina niotillfem-Sandra tog i februari initiativ till en brevväxling på sin blogg. Jag tänkte "varför inte?" och skrev några rader om mig själv. Nu har jag en hel hög fina brevvänner att skriva brev till. Även om jag har varit alldeles för stressad på sistone för att sätta mig ner och skriva. Men nu så, när sommaren kommer. Det finns ju få saker som är finare än att få ett handskrivet brev med posten.


This spring, I've found myself some penpals. There is hardly anything better than receiving a letter in the mail, don't you think?10 kommentarer:

 1. Fint frimerke med en bil på.

  SvaraRadera
 2. Brevvänner är faktiskt bland det finaste som finns. Jag hade miljontals när jag var barn, men har blivit sämre på det där med åren.

  SvaraRadera
 3. Så fint <3. Jag minns att vi skulle skaffa brevvänner utomlands när vi gick i mellanstadiet. Så fick man ett svar, skickade ett par brev utan respons och sen gav man (jag) upp. Trist :( Om man hittade någon att verkligen ha spännande brevväxling med vore det ju guld!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag hittade precis dig i sandras brevvänsinlägg och tyckte du verkade himla fin!
  Jag ser nu i detta inlägg att du redan fick en hel del brevvänner och förstår om du inte har tid för en till.

  Men om du har tid och lust är jag väldigt intresserad! =)

  Kommer lite kort om mig nu!

  Jag heter Frida och är 25 år och jurist. Jag lever med min sambo David och hoppas vi ska förlova oss snart. Även om jag är väldigt pratig och öppen tycker jag mycket om ensam tid. Där passar det perfekt att skriva brev. Med snirklig handstil och kanske skicka med nått fint i varje brev. Jag intresserar mig mycket för litteratur, inredning, matlagning och faktiskt skönhet. Smink, krämer etc and I love it! Jag brukar säga att jag är en homosexuell man i en kvinnokropp. Älskar glitter, glamour, paljetter, schlager, musikal åh listan är lång!

  Min mail är frida_g_svensson@hotmail.com. så släng iväg ett mail om du har lust och tid för en brevvän till!

  Vänligen Frida

  SvaraRadera
 5. Hanna, oh thank you tremendously for your comment! <3 honestly, it means so much to me. i'm slowly starting to get inspired once more and your words helped lots. :) oh i love pen pals too! would you maybe like to exchange mail with me? xxxx

  SvaraRadera
 6. nej va fint!! så sjukt längesen det var man skrev brev förhand.

  SvaraRadera
 7. oj!! så man fick ändå svar om man skrev en rad där alltså? så himla mysigt..

  alltså, jag skulle mest vilja sitta och skriva musik om jag tog studieuppehåll <3 men vad gör du under ditt uppehåll då? planer på att komma tillbaka? :)

  SvaraRadera
 8. Vad fint! Jag hade massor med brevvänner fram till att jag fyllde femton. Då hann jag inte riktigt med mer.

  SvaraRadera
 9. Lovely blog.
  http://xtheperfectmess.blogspot.com.au

  SvaraRadera