2010-12-08

En helg för ganska länge sedan


Åh, vad jag önskar att jag kunde få träffa de här fina flickorna på middag snartsnartsnart. Men det kommer inte ske - istället fylls mina dagar av projektarbete, bokhandelsjobbande, panikslaget luciasångsövande och julföreberedelser (julklappar!!). Jag längtar till helgen, eller nästa vecka, eller allrahelst den 25:e. Då ska jag andas igen.

Christmas is approaching way too fast for my liking. My days are busy, busy, busy. Working days at the book store, loads to do at school, and well, choir practice. And, of course, I need to buy Christmas gifts for my family. I'm so looking forward to the holidays...

5 kommentarer:

 1. Ååå, hjärtvärmande när man får se lite bilder man glömt bort togs!
  Vi får ses snart igen, var ju julfesten sist och då var jag alldeles för sliten mellan mina 17 gäster för att kunna ge lite premiumtid till någon!
  Stressa inte ihjäl dig! <3

  SvaraRadera
 2. Stressa inte ihjäl dig, så ska jag inte göra detsamma. Sen när jag är tillbaka i Svearike ska jag tvinga hit er alla plus Johanna. Så ska vi äta för mycket mat, dricka för mycket vin och bara skratta och höra om allas äventyr. Sussies i skogen, Johannas i Asien, mina i Centralamerika, dina och Hannas i London.

  Jag längtar redan nu <3

  SvaraRadera
 3. Vad alla är fina på bilderna!

  SvaraRadera
 4. aye you look adorable and all this cute girls too!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är väldigt stressigt just nu. Jag gör verkligen allt jag kan för att stanna upp och njuta av julen. Men omvärlden gör det inte lätt, alltså.

  SvaraRadera