2011-04-01

Mer Lund


Den sista bilden påminner mig om Berlin. (Mer specifikt, väggen med de båda barnen som syns här och här.) Det syns inte riktigt på bilden, men det hängde skira vita spetsgardiner i fönstret.


The last picture reminds me of Berlin. (To be more specific, the wall with the two children, as seen here and here.) You can't really see it in the picture above, but there were beautiful white lace curtains in the window.

12 kommentarer:

  1. such beautiful photos, Hanna! <3 i love the first and third the most. xx

    SvaraRadera
  2. Vad lustigt att den kom bort men jag så är det i alla fall :). Jag kommer med från Karlskrona och vi gick i samma klass på gymnasiet. Jag var tillsammans med Olof innan så jag tror nog att vi har mötts på någon fest eller så :). Världen är allt bra liten.

    Fina bilder på Lund! :)

    SvaraRadera
  3. The black and white photo that you use for your header-is it one of yours? Or is it from something?

    SvaraRadera
  4. sickna vackra bilder! och å, varför får inte alla rör värmas av en fin stickad eller virkad tub?

    SvaraRadera
  5. å, så fint! jag gillar din blogg så himla mycket! <3

    SvaraRadera
  6. Så fint! Du borde bli ambassadör för Lund stad, man blir sugen på att åka dit på direkten!

    SvaraRadera
  7. Ja eller hur!

    och åh vad fina bilder. och din blogg är himla fin med!!

    SvaraRadera
  8. Alltså jag blir ju himla nyfiken på vad det egentligen är du pysslar med.. Trodde ju det skulle utveckla sig här på bloggen, men icke.. :) Du pluggar, men inte pluggar-pluggar? Vad har du för planer?

    Vi har det lite intensivt för tillfället, jo. Två stora tentor senare i vår på allt som vi läst sen i höstas i fysiologi och biokemi, haha. Men ja. Man vänjer sig.. nuförtiden känns det ju som semester om man bara varit 10 timmar på uni.. :)

    SvaraRadera