2011-08-30

Ronneby Brunnshall


Skolan har börjat på riktigt nu, redan andra dagen, och jag snubblade hem med något som kändes som intellektuell utmattning. För trött för radio, för trött för serietittande - då är det illa. Men allt är fint och lovande, så det är bra.

När jag hade varit och hälsat på Jennie i Växjö tog jag ett tåg till Emmaboda och besökte världens bästa Emmabodafestivalen. På vägen hem tog Kristian och jag en tur in om Ronneby och där kan man gå på loppis. Det var helt otroligt stort och massor med folk. Dvs, alldeles underbart.


School has started for real - even though it's only the second day yet. I feel exhaused intellectually. The feeling is an unfamiliar but good one.

After visiting my friend Jennie in Växjö, I took the train to Emmaboda to visit the Emmaboda festival. I then went on to Ronneby with Kristian, where we went to a big flea market that takes place every sunday. It was absolutely wonderful - lots of tables and so many people.

4 kommentarer:

 1. C och var ju också där för ett tag sedan, och det var verkligen en utmärkt loppis! Svårt i Malmö att hitta det där mellanläget där det inte är skit, överdyrt eller totalt utplockat efter 5 minuter.

  Lycka till med skolan förresten!

  SvaraRadera
 2. This flea looks amazing! Would love to visit, hope you got some good bargains! x

  SvaraRadera
 3. Thanks for your comment!

  X Zoe X
  http://intrepidinspirations.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Tack kära du!
  Åh har ni varit i ronneby :) Nästan vid karlskrona ju. Det är en fin loppis om än det mest är lite i överpris där.

  Hur känns det att vara hemma nu? Har du börjat på läkare igen eller blir det något annat?

  SvaraRadera